Hacka inte på miljörörelsen

Att kasta glåpord mot våra kära miljövänner är förkastligt. Det lönar sig helt enkelt inte att prata med intellektuellt vanföra människor som dessutom är immuna mot struntsaker som logik, stringens och vanligt sunt förnuft. Slösa inte din värdefulla tid pa att försöka nå dem.

Eftersom merparten av mänskligheten bara är marginellt listigare än en medelslug gorilla har miljörörelsen en hel del inflytande, till skada for de som haft bättre lycka på genfronten. Eftersom vi inte kan diskutera med den gröna lavinen av grottmänniskor, och enligt lag inte får kasta sten pa dem heller, föreslår jag att följande fråga ställs till samtliga klämkäcka sopsorterare:

"Tycker du att det finns for många människor, att det ar ett problem, och att vi bör begränsa skadeverkningarna av vår åverkan pa naturen genom att bli färre?"

Alla som svarar nej har klarat testet. De som svarar ja, och därmed stödjer en minskad befolkning i världen ombeds gå i brächen för sina övertygelser genom att stillsamt förmultna på plats. Denna lösning borde gå hem hos alla parter. De som tycker att vi är överbefolkade får chansen att göra en insats för att råda bot på problemet, utan att ställa till besvär for andra, och jag mfl slipper den oändliga ström av okvädingsord, floskler och pseudovetenskap som miljövännerna vomerar i vara ansikten.

Hacka inte på miljökämparna! uppmuntra dem istället i deras villfarelser! Vill de inte att det ska finnas många människor står det dem fritt att kastrera sig i extas pa Gaias altare. Men ge dem inget inflytande över riktiga människors liv, någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0