Svininfluensan, en ovanligt smittsam historia.

Svininfluensan är en lömsk sjukdom. Till skillnad från vanlig influensa, som smittar människor utan urskiljning, drabbar svininfluensan främst tidningsjournalister och andra verklighetsfrånvända personer. En vanlig influensa kännetecknas av feber, huvudvärk och förkylning, symptomen på svininfluensa ar kraftig mundiarre, panikångest och irrationellt handlande.

Sverige är i vanlig ording hårt drabbat, men behövs verkligen 18 miljoner doser vaccin? Inte ens om vi räknar med samtliga robinsondetagare genom tiderna borde det mediala anhanget nå upp i en så aktningsvard siffra. Vi som inte jagar upp oss överhövan över en förkylning med tillbehör är lite skeptiska till att injicera kvicksilver.

Tack och lov är det inte omöjligt att försvara sig mot svininfluensan, en gnutta D-vitamin kommer du långt med. Att stänga av TVn och parkera SvD, DN, Aftonbladet och Expressen i närmsta soptunna hjälper också till att minska spridningen. Framförallt, se till att ta det lugnt. Du ska se att du överlever den här förkylningen också.


Kommentarer
Postat av: Tuubub

1,8 miljarder betalades för vaccinet (eller det var vad företaget som sålde skiten fick in), och enligt DN så skulle 500 (!!!) personers liv kunna räddas ifall 90% av Sveriges befolkning vaccinerades. Värdefulla människor.

2009-09-07 @ 20:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0